top of page
FoilboardSUP Wing Wetsuit ​ Voorwaarden  Verhuur kan enkel indien je lid bent van Icarus S

Wing foil

Surf foil

Sup foil

Tow in foil

Kite foil

Wind foil

Pump foil

Wake foil

 

De essentie van elke foil-discipline begint bij het beheersen van de foil. Na jarenlange ervaring in het lesgeven op het water hebben we een innovatieve methode ontwikkeld: een speciale constructie met een bar, waardoor het voor iedereen makkelijker wordt om het foilen onder de knie te krijgen.

 

Voordelen:

  • Stabiliteit: Door te foilen naast een boot met een bar ervaren beginners meer stabiliteit. Het is een steunpunt, waardoor het gemakkelijker is om balans te vinden en zelfcorrigerend vermogen te ontwikkelen tijdens het vliegen.

  • Directe feedback: Met het board slechts 2 meter van de boot verwijderd, kunnen instructeurs nauwlettend je voetpositie, gewichtsverdeling en techniek om op de foil te komen observeren. Deze nabijheid stelt ons in staat om snel feedback te geven en de leercurve aanzienlijk te versnellen.

  • Efficiënte leerervaring: Dankzij het leren foilen naast een boot met een bar kan je je lestijd efficiënter benutten. Je kan meer tijd besteden aan het daadwerkelijk foilen en minder tijd verliezen door herhaaldelijk opnieuw te moeten beginnen na een val.

  • Toegankelijkheid: Foilen met een bar is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

  •  Voor diegenen wiens vaardigheden zich snel ontwikkelen, bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid om verder te oefenen achter de boot met een wakeboard touw.

 

Kortom, het leren foilen naast een boot biedt een breed scala aan voordelen, zoals stabiliteit, snelle progressie en een efficiënte leerervaring.

Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en ontdek vandaag nog de sensatie van foilen!

FoilboardSUP Wing Wetsuit ​ Voorwaarden  Verhuur kan enkel indien je lid bent van Icarus S
5_edited.jpg
6.png
FoilboardSUP Wing Wetsuit ​ Voorwaarden  Verhuur kan enkel indien je lid bent van Icarus S
bottom of page