top of page
IMG_8972.jpeg
FoilboardSUP Wing Wetsuit ​ Voorwaarden Verhuur kan enkel indien je lid bent van Icarus S

Polderwing Lid

 

 

Word Polderwing lid en geniet zo van de mogelijkheid om te oefenen op het prachtige meer van Polderwind. Dit lidmaatschap omvat volgende zaken:

 • Onbeperkt aantal vrij varen sessies
  Bij je lidmaatschap ontvang je een account in ons boekingssysteem, waarmee je alvast 10 sessies kunt inboeken. Je kunt vrij varen op de momenten dat er Icarus-instructeurs aanwezig zijn voor lessen, mits je je sessie minimaal 24 uur van tevoren via je account in het boekingssysteem hebt geboekt. Je ontvangt altijd de avond voorafgaand aan je sessie tussen 20:00 en 22:00 uur een e-mail met de bevestiging of je sessie kan doorgaan.
 • Verwarmde kleedkamers en douches.
  Je krijgt toegang tot de verwarmde kleedkamers en douches van Domein Polderwind.
 • Aansluiting bij Wind en Watersport Vlaanderen
  Als lid van Icarus wordt door ons je aansluiting bij de Vlaamse Watersportfederatie. automatisch in orde gebracht. Je krijgt je lidkaart in je mailbox rechstreeks van Wind en Watersport Vlaanderen binnen de 14 dagen na het betalen van je lidmaatschap. Indien je een wedstrijdlicentie wil, gelieve dit even te melden bij je inschrijving.
 • Lichamelijke ongevallenverzekering + B.A
  Bij je aansluiting bij de watersportfederatie wordt meteen ook je verplichte sportverzekering (Ongevallen en BA) in orde gebracht. Een korte inhoud van de polis kan je HIER terugvinden. Bij een ongeval kan je hier de documenten van de verzekering downloaden : https://www.wwsv.be/sites/default/files/WWSV%20-%20ONGEVALSAANGIFTEFORMULIER%20-%20NL_0.pdf
 • 10% ledenkorting bij ICARUSKITESURFSHOP
  Als lid van Icarus krijg je 10% korting in Icaruskitesurfshop Zeebrugge of Jabbeke. De korting is wel niet cumuleerbaar met andere kortingen. Check even de website icarus.eu
bottom of page